Bemutatkozás

Bemutatkozás

Bels+Ĺ k+ępek 1. 076Köszöntjük Kedves Látogatónk!
Szeretettel köszöntjük Önöket, honlapunkon. Örömünkre szolgálna, ha a sok kínálat közül a mi szálláshelyünket választanák.

Az üdülőházhoz több mint 1 hektár bekerített parkosított terület tartozik. Próbáljuk úgy kialakítani a ház körüli környezetet, hogy elegendő tér maradjon, fák, bokrok, virágok vegyék körül, erősítve a terület természetes határvonalát, az erdőszélét. Minden vendég, ha igényli, találjon egy-két magányos zugot, ha csak csendre-nyugalomra vágyik. A madárcsicsergős környezet szívet melengető, segíti a feltöltődést, kívül hagyva a világ gondjait, a zavartalan pihenés érdekében.

Őriszentpéter szeres településszerkezetű, dombokra épült,9 szerből áll.

Nevezetessége Templomszeren a XIII.században épített Árpádkori templom és a középkori téglaégető.

Szép igényesen kialakított, fontos helytörténeti emlék a Szikszay gyűjtemény.

Az ÉDEN díjas ŐRSÉG országunk egyik legszebb, varázslatos tájegysége, gyönyörű természeti, építészeti és kulturális értékekkel rendelkezik.

Nyitott, vendégszerető, egymásra figyelő, egymást becsülő emberek élnek itt, nehezen, de békésen és biztonságban. Harmóniában ezzel a gyönyörűséges érintetlen természeti környezettel, ami hazánknak ezt a hármashatáros csücskét jellemzi.

Az őslakos emberekkel való beszélgetés egy másfajta kikapcsolódást, valódi maradandó élményt kínál.

Családom és én 25 éve vagyunk elkötelezettjei a vendégfogadásnak, várjuk a már visszatérő „hazajáró” és leendő vendégeinket jó szóval, szívesen.

Részemről ezzel a pár sor bevezetővel szeretnék kedvet csinálni egy kis országjáráshoz, hogy megismerjük szép vidékeinket, értékeinket, egymás életvitelét hazánkban.

Minden jót kívánok az olvasónak, köszönöm, hogy megtisztelt a figyelmével, szánt rám pár percet az idejéből.
Rimán Lászlóné